Blog

MARIPOSAS NEGRAS, el llargmetratge d’animació de DAVID BAUTE, s’estrenarà en cines el 5 de desembre

  |   Notícies   |  

Tras un exitoso recorrido por festivales internacionales que arrancó en ANNECY,  la pel·lícula tindrà la seva primera nacionalitat a la Secció Oficial del FESTIVAL DE SITGES.

 

Desde el seu premier mundial al Festival Internacional de Cine de Animación de ANNECY, MARIPOSAS NEGRAS ha batido les seves alas recordant un prestigioso tour por festivals de tot el món. També ha participat en els mercats de Annecy, MIFA, Impact Day, MIA-Market Animación, Ventana Sur i Animac.

A esta incipiente y exitosa carrera internacional se suma ahora el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya (Festival de Sitges) donde la pel·lícula celebrarà la seva premier nacional dins de las Seccions Anima’t y Sitges Collection mañana viernes, 4 d’octubre.

Dirigida per David Baute tras un procés de producció de més de 8 anys, la pel·lícula s’estrenarà en cines el proper 5 de desembre distribuïda per Sideral Cinema.

MARIPOSAS NEGRAS és una ambiciós apuesta cinematogràfica, inspirada en la història real de tres mujeres, que ens propose un viatge des d’Àfrica, el Caribe i Àsia cap a un futur futur per a la humanitat. Tot això a través d’una animació exquisida.

MARIPOSAS NEGRAS defiende los valores medioambientales y busca concienciar al espectador sobre el cambio climático, la migración, el exilio y las vidas de mujeres infrarrepresentadas en todo el planeta.

Mariposas Negras cuenta amb la música de Diego Navarro i una canció original composta per a la pel·lícula del cantautor panameño, Rubén Blades.

SINOPSIS:
El canvi climático impacta en les vidas de Tanit, Valeria y Shaila, tres dones de punts molt diferents del planeta però amb algo en comú: les tres lo perden tot per l’efecte de l’escalfament global i es van forçar a migrar.

MARIPOSAS NEGRAS és una producció de Ikiru Films (Edmon Roch), Tinglado Film (David Baute), Anangu Grup (Marc Sabé) i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA (Muntsa Tarrés, Xavier Romero) en coproducció amb Tunche Films, de Panamá (César Zelada), i amb la participació de Mogambo, RTVE, 3CAT i Radio Televisió Canària, amb el finançament de l’ICAA i amb el suport de l’ICEC, Govern de Canarias i Cabildo Insular de Tenerife.

Pink Parrot Media ha adquirit els drets a nivell mundial. En España, MARIPOSAS NEGRAS llegarà als cines el proper 5 de desembre de la mà de Sideral Cinema.