Blog

Tadeo Jones 3 Nº1 a Netflix i Tadeo Jones 4 a cinemes el 26 d’agost de 2026

  |   Notícies   |  
Font: www.elblogdecineespanol.com

“Tadeo Jones 3. La tabla maragda“, d’Enrique Gato, és la pel·lícula més vista a Netflix España durant aquests dies. La franquícia d’animació Tadeo és la més taquillera de la història del nostre cinema el que indica que té molts seguidors i aquests volen més. Així, des de fa uns mesos s’està treballant en una quarta part que arribarà a les sales el 26 d’agost del 2026.

Tadeo Jones 3 és una producció d’Ikiru Films, Telecinc Cinema, Lightbox Animation Studios, Anangu Grup i La Tadepel·lícula A.I.E., amb la participació de Mediaset Espanya, Movistar Plus+, Mogambo, Crea SGR i Mediterrani Mediaset Espanya Group.

De què va?

A Tadeo li encantaria que els seus col·legues arqueòlegs l’acceptessin com a un més, però sempre l’acaba embolicant: destrossa un sarcòfag i provoca un conjur que posa en perill la vida dels seus amics, Mòmia, Jeff i Belzoni. Amb tots en contra i només ajudat per Sara, Tadeo emprendrà una fugida plena d’aventures, que us portarà de Mèxic a Chicago i de París a Egipte, per trobar la manera d’acabar amb la maledicció de la mòmia.